Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Söndag18.04.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Rörligt

Nyhetsmorgon utökar lokalnyheterna

Publicerad: 5 April 2013, 08:45
Uppdaterad: 6 December 2015, 13:50

"Nyhetsmorgon" utökar sina lokala sändningar från fyra till fem från och med måndag. Samtidigt ska den nya ”7-timmen” ha mer fokus på de senaste snackisarna.


Förändringarna under "Nyhetsmorgons" ”7-timme” är en del i arbetet med att anpassa morgonprogrammet så att de olika timmarna skräddarsys utifrån tittarnas behov.

– De som tittar på oss mellan 07.00 och 07.30 ska få de hårda nyheterna, men också något att skratta och prata om. Det blir ett nytt stilgrepp och en ny spelplats där programledarna ger tittarna ett eget urval av dagens nyheter, säger Lotta Folcker, chef för "Nyhetsmorgon" i ett pressmeddelande.

Förutom att programledarna ska lista vad som är på gång under dagen och vad som hänt under natten klockan 07.15 tillkommer en lokal nyhetssändning från lokalstationerna klockan 07.10.

– Det känns jättekul att nu kunna addera ytterligare en lokal nyhetssändning på morgnarna. Vi kommer att leverera en snabb och rapp nyhetsuppdatering som vi tror och hoppas kan bidra till att dra in ytterligare tittare till Nyhetsmorgon och den nya rappa 7-timmen, säger Carolina Källestål, redaktionell chef för lokala nyheter i ett pressmeddelande.

Ylva Larsson

ylva.larsson@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.