Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Lördag11.07.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Rörligt

Nyheter24 satsar på mobil-tv med Pocket Entertainment

Publicerad: 3 Juni 2013, 07:17
Uppdaterad: 6 December 2015, 13:44

Nyheter24-gruppen har inlett ett samarbete med mobil-tv-företaget Pocket Entertainment.


Ämnen i artikeln:

Nyheter24Pocket Entertainment

Inom kort kommer nyhetsportalen Nyheter24 att visa serier som är producerade av mobil-tv-företaget Pocket Entertainment, däribland "Blomsterflickan", "Blå Linjen" och "Skicross - Vägen till OS" som följer det svenska skicrosslandslaget till OS 2014.

Enligt Simon Beyer, affärsutvecklingschef på Nyheter24 har Pocket Entertainments produktioner rätt format och kvalité för nyhetsportalens satsning på mobila tittare.

– Därför känns det fantastiskt roligt att vi nu har möjlighet att visa de serier vi tror kommer att kunna passa våra besökare allra bäst, säger han i ett pressmeddelande.

Samarbetet går till en början ut på att nyhetssajten distribuerar Pocket Entertainments produktioner. Dessutom skissas det på att framöver göra gemensamma produktioner.

– Detta är startskottet för något som förhoppningsvis kommer att bli ett långt och givande samarbete mellan Pocket och Nyheter24-gruppen. Vi har redan nu pratat om att göra produktioner tillsammans så vi får se var det leder, säger Pocket Entertainments vd Håkan Lindhé i pressmeddelandet.

Helen Preutz

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.