Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rörligt

Nya thrillerserien förlängs med podd med skådespelarna

Publicerad: 30 augusti 2019, 09:33

Heder Podcast.

Idag har Viaplays originalserie Heder premiär. I samband med premiären släpps en podd, en så kallad ”companion podd”, som kommer att följa thrillerserien under hela säsongen.


Ämnen i artikeln:

NENT GroupViaplay

Serien handlar om advokatbyrån Heder.  Ursprungsidén kommer från Sofia Helin, som har utvecklat serien tillsammans med Alexandra Rapaport, Julia Dufvenius och Anja Lundqvist. Podden går under namnet Heder Podcast och ska fungera som en förlängning till serien. 

– Med companion podd menar vi en podd som går hand i hand med varje avsnitt, där seriens skapare själva berättar mer om inspelningen och de val de gjorde under produktionen. Chernobyl hade till exempel också en companion podd, som gav extra krydda åt serien, säger NENT Groups svenska kommunikationschef Maja Wikman Ulrich till Dagens Media.

Ett dubbelavsnitt av podden släpps idag på NENT Groups podcastplattform I LIKE RADIO, vari seriens skådespelare Alexandra Rapaport, Eva Röse, Julia Dufvenius och Anja Lundqvist samt seriens huvudförfattare och regissör Richard Holm hörs. 

Kommer vi att se mer av detta?

– Absolut. Podcast är ett sätt att bygga ekosystem kring formaten för oss, säger NENT Groups svenska vd Filippa Wallestam till Dagens Media.

 

Axel Duberg

Reporter

Ämnen i artikeln:

NENT GroupViaplay

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev