Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Onsdag25.11.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Rörligt

Ny vd på Viacom

Publicerad: 22 Augusti 2018, 08:15
Uppdaterad: 22 Augusti 2018, 08:19

Jesper Dahl tar klivet upp som vd för Viacom i Norden.

Viacoms tidigare vd lämnar för uppdrag på Nent Group – Jesper Dahl tar över.


Viacoms nuvarande vd, Andrea Sahlgren, har lämnat sitt uppdrag för att inta en nyinrättad roll på Nent Group.

Istället är det Jesper Dahl som tar över rollen som vd för den nordiska verksamheten. Jesper Dahl har tidigare arbetat som distributionschef på Viacom och har arbetat inom bolaget sedan 2005.

– Vi befinner oss i en väldigt spännade fas när det kommer till konsumtion av innehåll, med en extremt snabb tillväxt i just norden. Att leverera starkt innehåll och innovativa lösningar som möter efterfrågan från både konsumenter och partners är viktigare än någonsin och jag ser fram emot att fortsätta utveckla och stärka vårt erbjudande, säger Jesper Dahl, ny vd för Viacom i Norden, i ett pressmeddelande.

Jesper Dahl har förutom Viacom även arbetat på MTV Networks och Canal Digital.

– Jesper har haft en central roll i våra framgångar i norden och har signifikant ökat vår distribution på dessa marknader. Andrea lämnar verksamheten i mycket gott skick, jag är väldigt glad över att just Jesper nu tar över rodret och fortsätter vårt utvecklingsarbete på den här viktiga marknaden, säger James Currell, chef för Viacom (VIMN) I UK, norra och östra Europa, i ett pressmeddelande.

Hanna Frick

Reporter

hanna.frick@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.