Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rörligt

Ny programchef på Baluba

Publicerad: 21 januari 2015, 09:50
Uppdaterad: 6 december 2015, 12:16

Produktionsbolaget Baluba värvar två nya chefer från konkurrenterna ITV Studios och Nordisk Film TV.

Ämnen i artikeln:

Nordisk Film TVITV StudiosBaluba

MJ

Markus Jacobsson


Janca Hodann Söder blir ny programchef på Baluba Television. Hon ersätter Elinor Aldal som kommer att återgå till produktionen för "Let’s Dance".

Janca Hodann Söder värvas från ITV Studios, där hon varit nordisk programchef, och i hennes nya roll kommer hon bli exekutiv producent för flera av Balubas produktioner.

– Det är väldigt roligt att få Janca till huset. Vi har följt och imponerats av hennes arbete under åren och äntligen får vi tillfälle att jobba tillsammans. Ingen passar bättre än Janca i den här rollen, säger Linnea Kia, tillförordnad vd på Baluba, i ett pressmeddelande.

Janca Hodann Söder ser fram emot att börja jobba på Baluba:

– Jag ser fram emot att jobba i ett bolag med många härliga och mycket kompetenta medarbetare som gör fantastiska program. Det ska bli superkul att tillträda som programchef på Baluba och jag tror och hoppas att min långa erfarenhet inom tv-branschen kommer att vara till stor nytta, säger hon till Dagens Media.

I samma veva värvar Baluba Marie Sandeborg från Nordisk Film TV, där hon bland annat arbetat med julkalendern "Tjuvarnas jul". Hon blir ansvarig för bolagets nya avdelning Baluba Kids.

– Det känns jättebra. Det här känns som ett naturligt steg för mig och jag ser verkligen fram emot att jobba med den här satsningen, säger Marie Sandeborg till Dagens Media.

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev