Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

söndag13.06.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Rörligt

Ny chef för MTG:s innehåll och programutveckling

Publicerad: 4 mars 2015, 07:07
Uppdaterad: 6 december 2015, 12:11

Jakob Mejlhede Andersen får ny tjänst på MTG.


Ämnen i artikeln:

MTGxMTG

Jakob Mejlhede Andersen har jobbat på MTG sedan 2005 och är sedan tidigare chef för inköp och program på MTG samt innehållschef för MTGx.

Nu får han en ny tjänst där han ska ansvara för innehållsförvärv, programmering och utveckling för MTG:s nordiska digitala och linjära betal-tv-verksamhet. Han ansvarar också för koncernens digitala fri-tv-verksamhet liksom för upphandlingar av format och samproduktioner.

Tjänsten är ny och syftet är att ta ett helhetsgrepp kring innehåll och programutveckling.

– Videotittandet blir mer och mer digitalt, icke-schemalagt och mobilt så relevans är viktigare än någonsin. Det handlar om att säkra det bästa innehållet som finns och leverera det till våra kunder på många olika sätt. Jakob har nu ett brett uppdrag att arbeta med våra erfarna team för att leverera ledande digital underhållning över alla våra marknader, säger Jørgen Madsen Lindemann, MTG:s vd, i ett pressmeddelande.

Jakob Mejlhede Andersen kommer även att ingå i MTG:s ledningsgrupp och får titeln "executive vice president of MTG programming & content development".

Ylva Larsson

ylva.larsson@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

MTGxMTG

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.