måndag20 mars

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Rörligt

Ny ansvarig utgivare för 24 Journalistik

Publicerad: 4 september 2017, 13:35
Uppdaterad: 5 september 2017, 07:12

Andreas Norinder blir ansvarig utgivare för koncernens samtliga sajter.


SN

Simon Nilsson

simon.nilsson@dagensmedia.se


Andreas Norinder har jobbat som journalist i drygt sex år och har arbetat på bland annat Gefle Dagblad, VLT och Sveriges Radio. Nu har han utsetts till ansvarig utgivare för 24 Journalistiks elva nyhetssajter.

– De publicistiska frågorna är jätteviktiga för oss som nyhetsförmedlare och att få driva det arbetet framåt känns både viktigt och spännande, säger Andreas Norinder i ett pressmeddelande.

Utöver rollen som ansvarig utgivare tar Andreas Norinder jobbet som deskchef för den centrala redaktionen i Kalmar. Han är sedan tidigare nyhetschef för Kalmar-, Nybro- och Emmaboda-redaktionerna.

– Vi verkar i en 100 procent digital värld och jobbar hårt för att vara snabbast med nyheterna. Därför är det också extra viktigt att vi ser till att de pressetiska frågorna hela tiden är närvarande, då våra publiceringar har stort genomslag, säger han.

För ungefär tre år sedan startade koncernen sin första sajt i Kalmar och har därefter expanderat till Blekinge, Malmö, Kristianstad och Uppsala. Senast i raden av lokala redaktioner är 24 Helsingborg och 24 Halmstad.

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev