Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera


Rörligt

Nu sadlar Musse Hasselvall om

I ATG:s nya webb-tv-serie "Mitt liv som jockey" ska Musse Hasselvall testa på galopp.

Sebastian Parkkila


Publicerad: 02 Maj 2013, 10:38
Uppdaterad: 06 December 2015, 13:47

Ämnen i artikeln:

ExpressenOTWATG

OTW har tagit fram ett nytt webb-tv-koncept åt ATG där kampsportsprofilen och programledaren Musse Hasselvall ska bli galoppryttare.

Under 2010 vann han hästhoppstävlingen Stjärnornas hoppning, vilket har lett till att han fortsätter pröva på ridsport i "Mitt liv som jockey". Där blir han tränad av jockeyn PA Gråberg.

– Det känns så otroligt att höra ljudet av hästar i galopp. Att känna djuret bredvid mot sitt eget ben - det är fantastiskt. Verkligt och overkligt på samma gång. Man sitter på en häst i 65 kilometer i timmen, det är omöjligt att inte älska den grejen, säger Musse Hasselvall i ett pressmeddelande.

Förhoppningen med programmet, som kommer gå i tio avsnitt, är att sporten ska få mer exponering efter att ha hamnat i travets "skugga".

Programmet har premiär på Expressen TV på fredag, och kan även ses i "Lunchgaloppen" på TV4 Sport på söndagar från och med den 12 maj.

Ämnen i artikeln:

ExpressenOTWATG

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Missa ingenting från Dagens Media! Prenumerera på vårt nyhetsbrev helt gratis!

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.