Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rörligt

Nu kan Com Hems kunder lägga till Dplay

Publicerad: 14 oktober 2020, 13:01

”Vi är glada att presentera den här överenskommelsen efter en bra och konstruktiv dialog med Discovery Networks”, säger Viktor Wallström, kommunikationschef på Com Hem.

Foto: Com Hem

Com Hem/Boxer har förnyat sitt avtal med Discovery, vilket innebär att kunderna fortsatt kan titta på tv-husets kanaler. Avtalet ger också hushållen möjlighet att beställa streamingtjänsten Dplay.


Ämnen i artikeln:

Com hemDiscovery

Det förnyade avtalet innebär att Com Hems och Boxers kunder fortsatt kan se på Discovery Networks Swedens kanaler. Dessutom kan alla tv-kunder – med start 2021 – beställa Dplay, som bland annat sänder OS, Allsvenskan och Superettan.

– Vi är glada att presentera den här överenskommelsen efter en bra och konstruktiv dialog med Discovery Networks som tillhandahåller ett mycket populärt tv-innehåll. Det så klart glädjande att vi under ett OS-år kan addera Dplay till vårt starka utbud, säger Viktor Wallström, kommunikationschef på Com Hem, i ett pressmeddelande.

Till Discoverys kanaler hör Kanal 5, Kanal 9, Kanal 11, Discovery Channel och  Eurosport.

Dagens Media har sökt Com Hem för att fråga om prisnivåer och då fått svaret att de kommer att återkomma med de uppgifterna lite närmre lanseringen.

LÄS OCKSÅ: Konkurrensen hårdnar på tv-marknaden – operatörerna marscherar framåt

Linnéa Kihlström

Chefredaktör och ansvarig utgivare

linnea.kihlstrom@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Com hemDiscovery

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev