Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

söndag13.06.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Rörligt

Nu gör den klassiska dokusåpan "Baren" comeback i TV4

Publicerad: 4 mars 2015, 14:03
Uppdaterad: 6 december 2015, 12:11

Den klassiska skandalsåpan "Baren" gör comeback i TV4:s Play-tjänst. Paolo Roberto blir programledare.


Ämnen i artikeln:

TV4

Det blev totalt fem säsonger av "Baren" mellan 2000 och 2002. Programmet producerades då av Strix Television och sändes i TV3 med Robert Aschberg som programledare.

I flera år har det spekulerats i om inte "Baren" är på väg tillbaka och nu är det alltså klart att den klassiska dokusåpan återvänder – i TV4. Det som en del i TV4-gruppens digitala satsning.

"Baren" har premiär måndagen den 13 april och kommer att sändas dygnet runt i TV4 Play under tre veckor. Dessutom kommer ett nytt avsnitt att sändas i TV12 och TV4 Play varje kväll.

– Det är en variant av "Baren" som vi sett tidigare, där vi kommer att ha en pop-up-bar som dyker upp på olika ställen. Den kommer att kunna följas i vanlig linjär-tv, men leva vidare digitalt. Vi jobbar med att utveckla nya tjänster, men också med en förstärkning av de tjänster vi har, säger Mathias Berg, kanaldirektör för TV4-gruppen, till Dagens Media.

Programledare för nya "Baren" blir Paolo Roberto.

– Jag älskar att "Baren" är tillbaka, jag älskar att vi fått Paolo Roberto som programledare och jag älskar att vi gör ett knasigt roligt event på tre veckor med sändning dygnet runt, säger Anton Glanzelius, biträdande kanaldirektör för TV4-Gruppen, i ett pressmeddelande.

LÄS ÄVEN:

Dante Thomsen

Ämnen i artikeln:

TV4

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.