tisdag28 mars

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Rörligt

NTM och Bonnier News går ihop kring sporträttigheter

Publicerad: 21 februari 2023, 12:49

Prenumeranter hos Expressen, Bonnier News Local eller NTM:s titlar kommer att kunna se kvalet till Hockeyallsvenskan.

Foto: Leif Hellerin

Expressen, Bonnier News Local och NTM går ihop och sänder kvalet till Hockeyallsvenskan där det avgörs vilken klubb som avancerar.

Ämnen i artikeln:

NyheterBonnier NewsNTMBonnier News Local

Linnéa Kihlström

linnea.kihlstrom@dagensmedia.se


Totalt handlar det om ett hundratal kvalmatcher som spelas mellan den 27 februari till 22 april. Samtliga av dessa kommer att sändas på Expressen, Bonnier News Local och NTM:s sajter samt på Hockeyettan Play. Det har möjliggjorts genom ett samarbete mellan Staylive, Hockeyettan, Bonnier News och NTM kring sporträttigheter

– Alla älskar matcher som verkligen har betydelse. Jag är själv en inbiten hockeynörd och kvalmatcher är det mest underbara som finns. Nu får vi chansen att visa dessa för vår publik, vilket känns otroligt häftigt, säger Mattias Wallström, livesportansvarig på Bonnier News.

Jens Pettersson, chef för redaktionell utveckling hos NTM:

– För våra lokala titlar engagerar lagen som jagar drömmen att gå upp i Hockeyallsvenskan otroligt mycket. Våra prenumeranter får redan maxad journalistik om sina lag från våra sportredaktioner, och att nu kunna addera liveupplevelsen i den mixen skapar ett ännu starkare värde.

För Bonnier Locals del ingår livesporten i alla abonnemang medan man som NTM-prenumerant behöver ett ”Premium Digital”-abonnemang. Som digital kund på Expressen behöver man abonnera på ”Premium Max” för att kunna se alla matcher.

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev