Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Lördag19.09.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Rörligt

Nordisk Film knycker från Sto-Cph

Publicerad: 17 Januari 2011, 12:42
Uppdaterad: 6 December 2015, 15:25

Nordisk Film TV anställer André Linschooten som producent och programchef – en ny tjänst på produktionsbolaget.


Ämnen i artikeln:

Sto-CphNordisk Film TVKarin Stjärne

Stockholm-Köpenhamn tappar ännu en tung medarbetare när André Linschooten går till Nordisk Film TV. I november sade utvecklingschefen Kristoffer Graci upp sig och samma månad ersattes dåvarande vd:n Aino Bragman-Jankert av medarbetaren Micke Svensson.

André Linschooten börjar på Nordisk Film i dag och kommer att sitta i ledningsgruppen tillsammans med vd Karin Stjärne och utvecklingschefen Joa Heimer.

– Vi är naturligtvis jätteglada att få hit André med hans kompetens och stora erfarenhet som producent, säger Karin Stjärne till Dagensmedia.se.

På Stockholm-Köpenhamn har André Linschooten arbetat med Filip och Fredriks produktioner och producerat ”I en annan del av Köping”, ”Advokaterna” och ”Singelmammor”. Tidigare var han utvecklingschef på Meter Film & Television.

– Hans första uppdrag blir att göra en ganska stor produktion inom underhållning i vår, samtidigt som han som programchef arbetar med utveckling med oss i ledningen, säger Karin Stjärne.

Nordisk Film TV arbetar producerar bland annat ”Fuskbyggarna”, ”Arga snickaren”, ”Sofias änglar” och ”Såld på hus”.

Synnöve Almer

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.