tisdag21 mars

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Rörligt

Nlyman gör serie med humorduo

Publicerad: 7 september 2017, 08:42
Uppdaterad: 7 september 2017, 09:12

Humorduon Tom och Petter är huvudkaraktärer i Nlyman.coms nya serie. Foto: Skärmdump från första avsnittet

Nlyman går i Nelly.coms fotspår och släpper serie i sex delar. "Vi vill finnas där kunden finns", säger marknadschefen Sarah Krusell, till Dagens Media.

Ämnen i artikeln:

Nelly.com

HF


I våras berättade Dagens Media om att Nelly.com lanserade en miniserie tillsammans med Perfect day media. Nelly beskriver serien som en succé och en andra säsong är redan planerad under hösten.  

Nu går Nlyman.com i samma spår och skapar en webbserie tillsammans med humorduon och Instagramprofilerna Tom och Petter som är knutna till Perfect day media.

Webbserien består av totalt sex avsnitt och det första har premiär idag torsdag.

Läs mer om serietrenden bland annonsörerna: ”Alla kan inte harva på i den verkliga världen”

Sarah Krusell är marknadschef på Nlyman.com och berättar att serien kommer distribueras på modekedjans sajt samt på varumärkets Youtube-kanal.

– Vi vill finnas där kunden finns. Vi tror oss veta att killar tycker om Youtube och att det trendar med just humor. Det är sätt att nå vår målgrupp. Vi har gjort undersökningar som visar att killar inte tar till sig rena modereportage på det sättet som tjejer gör. Därför har vi valt att möta vår målgrupp ett mer lättillgängligt sätt, på en plattform där de befinner sig.

Nlyman har sedan en tid tillbaka sponsrat Tom och Petters podcast och man ser att duon limmar väl med målgruppen. I serien kommer tittarem få följa med när Tom och Petter gör praktik på Nlyman, samtidigt som de såklart är klädda med kläder från Nlyman.com. Till skillnad från Nelly.coms serie som är en dramaserie med inspiration från serier som "Sex and the city", är den här serien mer än "spontan humorserie".

– De har fått relativt fria tyglar till att skriva manus, förutsatt att det stämmer överens med vad vi står för som varumärke.

Hur nervös har du varit inför premiäravsnittet?

— Vi känner oss trygga med att vår målgrupp kommer att gilla det. Men vi har planer för hur vi ska sprida innehållet om vi inte får den effekt vi vill åt. Det är klart att det är en stor investering för oss men jag är mer spänd än nervös inför det.

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev