Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

lördag15.05.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Rörligt

Nents styrelseordförande lämnar

Publicerad: 12 januari 2021, 13:56

Valberedning föreslår att Pernille Erenbjerg väljs till ny styrelseordförande för Nent.

Foto: Press

Nuvarande styrelseordförande David Chance har bett om att inte bli omvald – i stället föreslås Pernille Erenbjerg att bli hans ersättare.


Ämnen i artikeln:

NENT Group

I samband med att Nordic entertainment groups årsstämma, som hålls den 19 maj, närmar sig har nuvarande styrelseordförande David Chance meddelat att han inte vill bli omvald. Det framgår av ett pressmeddelande från Nent. 

I stället föreslår valberedning att Pernille Erenbjerg väljs till ny styrelseordförande. Pernille Erenbjerg har suttit i Nents styrelse sedan maj 2020 och har tidigare varit vd och koncernchef för TDC i Danmark och Norge. 

I dag är Pernille Erenbjerg vice ordförande i det danska internationella bioteknikbolaget Genmab, vice ordförande i Millicom International Cellular, samt styrelseledamot både i Nordea och i Nordic Connectivity AB som levererar fiberbaserad datakommunikation i norra Europa.

Hanna Frick

Reporter

hanna.frick@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

NENT Group

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.