Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Torsdag02.04.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Rörligt

Nents koncernchef om sparpaketet: ”Naturligtvis väldigt tufft”

Publicerad: 10 December 2019, 15:23

Genom personalneddragningarna räknar Nent med att spara 250 miljoner kronor årligen. Samtidigt visar Dagens Medias kartläggning att koncernchefen, Anders Jensen, i fjol hade en förvärvsinkomst på 15,7 miljoner kronor. ”En del av ersättningen ges för att man ska kunna ta tuffa beslut”, säger Anders Jensen till Dagens Media.

Foto: Janne Næss

Stora neddragningar har genomförts på Nent, som ska ställa om till en ny medievärld. ”Det kan tyckas motsägelsefullt att vi måste skiljas från kolleger när vi samtidigt levererar fina resultat, men det är nödvändigt”, säger koncernchefen Anders Jensen, som förra året hade en förvärvsinkomst på 15,7 miljoner kronor.


Ämnen i artikeln:

NENT GroupAnders Jensen

250 miljoner kronor. Så mycket räknar Nent med att spara årligen till följd av de personalneddragningar som genomförts under hösten vars resultat kommunicerades i morse.

Få hela storyn –

starta din prenumeration.

Första 30 dagarna utan kostnad

Möjlighet att säga upp under första 30 dagarna
Obegränsad tillgång till allt digitalt innehåll
Vårt exklusiva magasin

Du har möjlighet att säga upp prenumerationen när du vill under de första 30 dagarna. Därefter övergår den till en 12 månaders prenumeration med allt vårt digitala material och magasin för 5995 kr/år (ex. moms).

Starta din prenumeration
Redan prenumerant? Logga in

Ämnen i artikeln:

NENT GroupAnders Jensen

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.