Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rörligt

Nents Jessica Sjöberg till Hemnet

Publicerad: 21 november 2018, 12:18
Uppdaterad: 21 november 2018, 12:38

"Känns roligt att lära känna en helt ny bransch", säger Jessica Sjöberg.

Foto: Hemnet

Jessica Sjöberg har ansvarat för Nents företagskommunikation – nu byter hon bransch och går vidare till Hemnet.


Ämnen i artikeln:

HemnetNENT Group

Jessica Sjöberg, ansvarig för Nent Group Sveriges företagskommunikation, har valt att lämna tv-huset för att istället inta rollen som kommunikationschef på Hemnet.

Samtidigt tar hon även plats i Hemnets ledningsgrupp. 

Jessica Sjöberg har tidigare varit tf kommunikationschef för Viaplay, ansvarat för kommunikationen på Com Hem och TDC Sverige. Hon har även varit pr-ansvarig för Women in tech vars syfte är att få fler kvinnor att söka sig till och stanna inom tech-yrken. 

– Jag lämnar tre av de bästa, roligaste, mest händelserika och utvecklande åren i min karriär – och alla mina erfarenheter från MTG och Nent Group och alla fantastiska kollegor är något jag alltid kommer bära med mig, säger Jessica Sjöberg till Dagens Media och fortsätter:

– Bolaget befinner sig dessutom mitt i vad som kanske är den allra mest spännande perioden i dess historia med ett nytt varumärke och en stundande börsnotering. Men ibland uppenbarar sig nya möjligheter som inte går att motstå och så har det känts med Hemnet. Företagets position är unik, och personligen får jag nu möjlighet att jobba med hela spektrat av kommunikation i en bredare roll och det ser jag verkligen fram emot. Efter ett helt arbetsliv inom IT, telekom och media känns det också roligt att lära känna en helt ny bransch.

Jessica Sjöberg tillträder sin nya roll under januari 2017 och kommer rapportera till vd Cecilia Beck-Friis. 

Hanna Frick

Reporter

hanna.frick@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

HemnetNENT Group

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev