Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rörligt

Nent rekryterar från SVT

Publicerad: 11 juni 2019, 05:43

Eva Poysti, ny head of operations på SVT.

Eva Poysti lämnar public service för Nordic Entertainment Group.


Ämnen i artikeln:

SVTNENT Group

Eva Poysti kommer senast från rollen som head of operations på SVT. Nu lämnar hon bolaget för att istället ta sig an rollen som vice president sport operation på Nent. 

– Det ska bli oerhört roligt att bli en del av det proffsiga och drivna gänget på Nent Group. Jag ser fram emot att vara med och bygga bolaget genom att bidra med min erfarenhet inom produktion och teknik, säger hon i ett pressmeddelande. 

Eva Poysti har en lång erfarenhet av mediebranschen och arbetat som både produktionschef och operativ chef inom bland annat World Television Group, TV4 och SVT

– Eva var ett självklart val för oss sett till såväl arbetskompetens som person. Hennes gedigna erfarenhet blir en stark tillgång för Nent när vi växlar upp som nytt bolag och visar över 30 000 livetimmar sport per år, med stora mästerskap och premiumrättigheter på våra olika plattformar, säger Per Nunstedt, vice president Nent Sport Sweden.

Eva Poysti tillträde sin nya tjänst efter sommaren. 

Hanna Frick

Reporter

hanna.frick@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

SVTNENT Group

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.