Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rörligt

Nellie Berntsson får en egen realityserie

Publicerad: 9 maj 2018, 08:19
Uppdaterad: 9 maj 2018, 09:21

"Jag tycker det är viktigt att ni där hemma får se en sann bild av mig, mitt liv, min sport och min familj", säger influencern om sin nya serie på Viafree.


Ämnen i artikeln:

MTG

Hon började blogga redan som nioåring. Nu får 17-åriga bloggerskan och influencern Nellie Berntsson en egen realityserie.

– Jag tycker det är viktigt att ni där hemma får se en sann bild av mig, mitt liv, min sport och min familj. Allt är inte en dans på rosor utan det finns också flera baksidor med att synas i det offentliga ljuset. Ni kommer också få se att mitt privatliv som liksom många andras präglas av glädje, gråt, skratt, kaos, vänner, kärlek och mycket mycket mer, säger Nellie Berntsson.

Serien "Nellie" är helt och hållet en digital satsning från MTG och kommer gå att se på Viafree och Viaplay med start i slutet på maj.

– Nellie är en väldigt stark profil inom sin målgrupp och på Viafree. Det är superkul att vi i hennes nya serie får lära känna henne och hennes familj ännu bättre på ett nytt och mer personligt plan. Som ni kommer att få se i serien är det beundransvärt att hon också vågar dela med sig av högt och lågt i vad ett kändisskap kan innebära, säger Dzana Dedovic, affärsområdeschef på Viafree Sverige.

Nellie Berntsson har tidigare också medverkat i "Det stora hoppet på", som sänts på TV3 och Viafree. Samt det egna programmet "Clinic med Nellie Berntsson" som gått att se på Viafree.

Sedan tidigare gör också MTG realityserien "Lailaland", med radio- och tv-profilen Laila Bagge i huvudrollen.

Simon Nilsson

simon.nilsson@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

MTG

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.