Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rörligt

Nära miljonen för Allt faller

Publicerad: 11 januari 2013, 07:39
Uppdaterad: 6 december 2015, 13:59

Premiären av TV4:s nya dramasatsning med bland annat Henrik Schyffert och Jonas Gardell drog nära en miljon tittare.


I "Allt faller" spelar flera kända skådespelare som bland annat Johan Rheborg och Marie Göranzon karikatyrer av sig själva. Programmet har beskrivits som en mörk komedi och i går var det premiär för det första avsnittet.

Totalt lockade det första avsnittet av "Allt faller", som sändes 21.00, 955 000 tittare. Det gav programmet en rating på 11 procent och en tittartidsandel på 30 i huvudmålgruppen 12-59 år.

När TV4 sände det andra avsnittet en halvtimme senare hade programmet tappat något. Totalt sågs det andra avsnittet av 725 000 tittare vilket gav kanalen en rating på 8,7 procent i huvudmålgruppen.

Under gårdagen fick programmet också flera fina recensioner på Twitter.

"Folk som inte fattar allt faller har inte fattat ett piss", twittrade bland annat Aftonbladet-journalisten Oisin Cantwell.

Även Expressens politiska reporter Niklas Svensson såg programmet. Han var dock inte lika imponerad.

"Hela den svenska komikereliten medverkar i "Allt faller". Och jag läser hellre twitter. Det är humor. Tror att "Allt faller" är alldeles för svår humor för de flesta", skrev han bland annat på Twitter.

Klockan 20.00 var det även premiär för "Sveriges roligaste klipp" med Martin Timell som programledare. Det programmet sågs av 990 000 tittare och hade en rating på 10 procent i huvudmålgruppen.

Tidigare på kvällen, klockan 19.30, sände TV4 även "Farmen". Totalt valde 750 000 svenskar att bänka sig framför dokusåpan, vilket gav kanalen en rating på 6,4 procent i 12-59 år.

Dante Thomsen

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.