Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rörligt

När sporten uteblir – Discovery visar Zlatans fotbollsträning

Publicerad: 24 april 2020, 06:37

När de stora sportevenemangen ställs in tvingas tv-husen tänka nytt. I dag väljer Discovery därför att visa Zlatans fotbollsträning på Tele2 arena.

När de stora sportevenemangen är inställda låter Discovery Dplays tittare följa fredagens fotbollsträning med Hammarby IF och Zlatan Ibrahimovic.


Ämnen i artikeln:

DiscoveryDplay

Rapporteringen om inställda och framskjutna sportevenemang har varit intensiv under coronakrisen. Följden av den uteblivna sporten har blivit att sportredaktioner runtom i landet, med kort varsel, fått planera om innehåll och testa nya arbetssätt.

LÄS OCKSÅ: Sportredaktioner tappar nästan all bevakning

Nu möter Discovery, som vid den här tiden bland annat skulle ha sänt allsvenskan, tittarnas sportabstinens genom att sända dagens fotbollsträning med Hammarby IF och Zlatan Ibrahimovic på Dplay.

LÄS OCKSÅ: Ingen sport – så styr tv-husen om

– Det finns ett enormt sug efter fotboll just nu och alltid ett enormt sug efter Zlatan. Att vi kan erbjuda en livesändning med Zlatan i träning med Hammarby och dessutom en liveintervju, är så klart superkul, säger Hanif Hosseini, sportchef på Discovery Sweden och Dplay, i ett pressmeddelande.

Sändningen börjar klockan 10.00.

LÄS OCKSÅ: Mängder av inställd sport – så påverkas tv-husen av krisen

Linnéa Kihlström

Chefredaktör och ansvarig utgivare

linnea.kihlstrom@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

DiscoveryDplay

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev