Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Måndag26.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Rörligt

Mums-Mums jublar över Måns Zelmerlöws seger: "Han är alltid välkommen till oss"

Publicerad: 25 Maj 2015, 08:14
Uppdaterad: 10 December 2015, 16:55

Cloetta tror på ett uppsving för Mums-Mums i samband med Måns Zelmerlöws vinst i Eurovision. Samtidigt utesluts inte ett samarbete med Eurovision-vinnaren.


Ämnen i artikeln:

Måns ZelmerlöwCloetta

Efter Måns Zelmerlöws vinst i "Eurovision Song Contest" har det skrivits flertalet artiklar där hans smeknamn "Mums-Mums" har använts. Även på sociala medier har människor valt att fira vinsten genom att äta Cloettas bakverk och hashtagga mumsmums.

– Det är jätteroligt att Måns Zelmerlöw har vunnit Eurovision och satt Sverige på kartan. Det är också roligt att folk väljer att fira det här med Mums-Mums, men av respekt för artisten är det här inget vi kommer att exploatera, säger Fredrik Sjöström, kommunikations- och sponsorchef på Cloetta, till Dagens Media.

Enligt Fredrik Sjöström fick Måns Zelmerlöw sitt smeknamn då han under Melodifestivalens semifinal 2007 blev bjuden på Mums-Mums av Kristian Luuk.

Vad kan det här innebära långsiktigt för Mums-Mums?

– Det är det väldigt svårt att uttala sig om, men det här smeknamnet kommer säkert att hänga med i ett antal år. För Mums-Mums blir det ett tillfälligt uppmärksamhetsuppsving och antagligen säljs det en hel del eftersom folk vill fira det här.

Hur ska ni fira Måns? Kommer ni att skicka några lådor Mums-Mums till honom?

– Haha, om vi säger såhär. Han är alltid välkommen till oss när helst han önskar Mums-Mums.

Enligt Fredrik Sjöström finns det dock för tillfället inga planer på att inleda ett samarbete med Måns Zelmerlöw.

– Jag kan inte uttala mig om varför, men det finns inga sådana planer just nu. Samtidigt är det ingenting som kan uteslutas i framtiden.

Måns har ju kallats för "Mums-Mums" ett antal år. Har ni försökt kontakta honom under åren?

– Nej, inte så vitt jag känner till. Nu kan jag inte hela den historien, men jag tror att det har handlat om andra prioriteringar helt enkelt.

LÄS OCKSÅ:

Andreas Gabrielsson

andreas.gabrielsson@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Måns ZelmerlöwCloetta

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.