Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rörligt

MTG utökar sitt avtal med Com Hem

Publicerad: 19 juli 2016, 09:08
Uppdaterad: 20 juli 2016, 06:24

MTG tecknar nytt avtal med Com Hem där bland annat en eSportskanal läggs till i utbudet.

Ämnen i artikeln:

MTGCom hem

HF

Hanna Frick

hanna.frick@dagensmedia.se


MTG och Com Hem har tecknat nytt flerårigt avtal för distributionen av MTGs fri- och betal-tvkanaler.

I det nya avtalet inkluderar Com Hem tv-kanalen Viasat Sport Premium i kanalpaketen Viasat Sport och Viasat Premium. De lägger även till två ytterligare kanaler i sitt utbud – TV3 Sport HD som lanserades i maj och eSportsTV, en kanal helt dedikerad till eSport.

I ett pressmeddelade säger Anders Jensen, vd för MTG Sverige så här:

– Vår strategi är att ha ett erbjudande med både bredd och djup som möter den mångfald av önskemål som dagens TV-tittare har. Det utökade avtalet med Com Hem ger alla sportentusiaster tillgång till såväl den bästa fotbollen som andra höjdpunkter från NHL, NFL och Speedway GP. Och de som älskar eSport kommer att få tillgång till 2 000 timmar live-gaming varje år.

Enligt MTG kommer Viasat Sport Premium bli "den vassaste sportkanalen från Viasat". Kanalen kommer främst fokusera på att visa stora fotbollsmatcher från exempelvis Premier League och Champions League. Även matchern från spanska La Liga, italienska Serie A och engelska FA-cupen.

Anders Nilsson, vd Com Hem säger så här:

– Com Hem har idag Sveriges största utbud av tv och play. Avtalet med MTG gör att vi kan erbjuda ännu fler populära kanaler med bra innehåll till våra kunder och det är vi mycket glada för.

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev