söndag24 september

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Rörligt

MTG utmanar höjdrädda

Publicerad: 11 mars 2013, 08:33

I morgon är det premiär för TV3:s nya storsatsning "Kändishoppet". I en kampanj för programmet erbjuds allmänheten prova att stå på trampolinen.

Ämnen i artikeln:

MTG TVDominika PeczynskiGlenn Hysén

HP

Helen Preutz

helen.preutz@bonniernews.se


Glenn Hysén och Dominika Peczynski är två av deltagarna i TV3:s nya program ”Kändishoppet”, där kända personer visar upp sina dolda talanger i simhopp under ledning av Adam Alsing.

Redan nu kan gemene man känna på känslan av att stå på trampolinen och blicka ner i bassängen.

Just nu pågår en kampanj för programmet i vilken golven i ett antal gallerior i Malmö, Göteborg och Stockholm folierats för att likna en simbassäng. Även anställda i MTG-huset på Södermalm har fått en egen trampolin.

- De flesta av deltagarna i Kändishoppet är höjdrädda men vågar kasta sig ut från trampolinen ändå. Nu får tittarna och de anställda en känsla av hur det är, säger Therese Liljedahl marknadsdirektör på MTG TV i ett pressmeddelande.

I "Kändishoppet" tävlar deltagarna i svikthopp och höga hopp i Gustavsviksbadet i Örebro. Programledare är Adam Alsing och Carin da Silva och expertkommentator Ulrika Knape.

Kampanjen är producerad av MTG inhouse. Tre Kronor är mediebyrå. 3D-bilden som är upptryckt på markdekal är gjord av byrån Crowd.

Foto och AD : Erik Johansson

Produktionsledare: Per Alverstrand

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev