MTG tar över annonsförsäljningen för Fox Networks Group

2016-11-29 11:25  
Mats Nyman, affärsområdeschef för Fri-TV på MTG Sverige.

MTG tecknar avtal med Fox Networks Group Europa/Afrika för att hantera annonsförsäljningen i Danmark och Sverige.

Kanalerna som omfattas i det nya avtalet är Fox och National Geographic i Sverige samt National Geographic och Nat Geo People i Danmark. För Sveriges del omfattas kanalerna av MTG:s annonsförsäljning från och med den 1 januari 2017.

– Vi ser fram emot att inkludera Fox Networks Groups kanaler i MTG Sveriges starka kanalportfölj som därmed kommer innehålla åtta attraktiva kommersiella tv-kanaler från MTG, Viacom och Fox, säger Mats Nyman, affärsområdeschef för Fri-TV på MTG Sverige, i ett pressmeddelande och fortsätter:

– Fox och National Geographic passar vårt erbjudande perfekt, med innehåll av hög kvalitet och fokus på vår målgrupp. Samarbetet innebär att vi kommer kunna erbjuda våra kunder en ännu bättre produkt med en högre räckvidd, samtidigt som vi ökar våra tittarandelar.

Hanna Frick

Kommentarer

Välkommen att säga din mening på Dagens Media.

Principen för våra regler är enkel: visa respekt för de personer vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras efter publiceringen av Dagens Media eller av oss anlitad personal.

  Kommentarer

Läs även

Åsikter & debatt