Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Torsdag22.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Rörligt

MTG Sverige förstärker innehållsavdelningen

Publicerad: 5 Februari 2018, 09:40
Uppdaterad: 5 Februari 2018, 12:25

Fr. vänster: Johan Kallerman, Hans Jonsson & Janca Hodann Söder. Foto: MTG

Janca Hodann Söder och Johan Kallerman tillträder som exekutiva producenter och Hans Jonsson som AFP Manager. Samtidigt blir Joakim Franke ny utvecklingschef.


Ämnen i artikeln:

MTGTV3

Janca Hodann Söder kommer närmast från Baluba där hon var programchef. Hon har bred erfarenhet inom olika genrer och producerat bland annat "Så ska det låta", "Så mycket bättre",  och "Let´s dance".

Johan Kallerman har tio år bakom sig som producent och har arbetat med några av Sveriges populäraste TV-program. För TV3 har han tidigare producerat bland annat Pluras kök och Bygglov.

- Janca och Johan är mycket erfarna och skickliga producenter och det är roligt att vi fortsätter locka branschens bästa talanger till MTG. Vi är många här som arbetat med dem båda i olika sammanhang och vi är väldigt glada över att nu blir en del i vårt team, säger Camilla Rydbacken i ett pressmeddelande.

Hans Jonsson kommer närmast från Discovery Networks,  där hans ansvarsområde var programfinansiering med program som Superstars, Vägens hjältar och Barncancergalan. 

I samband med de nya rekryteringarna blir Joakim Franke ny utvecklingschef på MTG Sverige.

- I takt med främst tillväxten på Viafree ökar vi antalet produktioner. Vi behöver därför förstärka programteamet med en person som tillsammans med mig kan arbeta dedikerat med att köpa in och utveckla nya program och format. Jag har tidigare jobbat med Joakim under många år och vet att han har ett fantastiskt öga för vilken typ av innehåll som passar våra olika plattformar och för vad tittarna vill se. Han är som klippt och skuren för tjänsten, säger Camilla Rydbacken, programchef på MTG Sverige.

Christopher Karlsson

christopher.karlsson@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

MTGTV3

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.