MTG:s kommunikationsdirektör Suzanne Mathson har slutat

2017-06-13 09:05  

Efter drygt två år på företaget har Suzanne Mathson gjort sin sista dag på MTG.

Enligt MTG är det Suzanne Mathson själv som valt att lämna företaget. Det i samband med att MTG Sveriges operativa chef Filippa Wallestam fått ta över ansvaret för kommunikationsavdelningen i början av förra månaden.

Suzanne Mathson gjorde sin sista dag på MTG i maj.

”Det stämmer att Suzanne Mathson slutat hos oss. Bakgrunden är en omorganisation där kommunikationsavdelningen flyttades in under vår operativa chef Filippa Wallestam. I samband med det valde Suzanne att sluta”, skriver MTG:s presschef Jessica Sjöberg i ett mejl till Dagens Media.

I ett pressmeddelande säger Suzanne Mathson att hon trivts i sin roll på MTG.

– Jag vill önska mitt fantastiska team all lycka till i framtiden när det nu är dags för mig att ta mig an nya utmaningar, säger hon i uttalandet.

MTG:s vd Anders Jensen tackar sin avgående kollega för hennes insats på företaget.

– Under hennes ledning har vi levererat många framgångsrika kampanjer, program- och produktlanseringar. Jag önskar Suzanne all lycka i framtida uppdrag, säger han.

Dagens Media söker Anders Jensen och Suzanne Mathson.

Mikaela Åkerman

Kommentarer

Välkommen att säga din mening på Dagens Media.

Principen för våra regler är enkel: visa respekt för de personer vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras efter publiceringen av Dagens Media eller av oss anlitad personal.

  Kommentarer

Läs även

Åsikter & debatt