Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Söndag11.04.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Rörligt

MTG lanserar ny sportkanal

Publicerad: 25 Maj 2016, 08:43
Uppdaterad: 25 Maj 2016, 09:22

Viasat Sport Premium är MTGs senaste satsning.


Ämnen i artikeln:

MTGViasat

Idag presenterar MTG Sverige sin senaste sportsatsning – Viasat Sport Premium. Den nya kanalen kommer att samla de viktigaste och största sporthöjdpunkterna.

I den inledande fasen kommer fokus i kanalen ligga på fotboll. Den blir även huvudkanal för fotboll från Champions League och Premier League.

Viasat Sport Premium är den fjärde sportkanalen som MTG Sverige lanserat i år. Sedan tidigare har man lanserat TV3 Sport HD och eSportsTV HD samt Viasat Ultra HD.

– Med 13 000 livetimmar sport under 2016 har vi det största sportutbudet i bolagets historia, det ska vi paketera på ett sätt som ger våra tittare bästa möjliga helhetsupplevelse. Arbetet har resulterat i fyra nya kanaler med olika profiler där vi med Viasat Sport Premium sätter ribban extra högt och levererar en sportupplevelse som saknar motsvarighet i Europa, säger MTG Sveriges vd Anders Jensen i ett pressmeddelande.

Innehållet på Viasat Sport Premium finns tillgängligt på streamingtjänsten Viaplay. Där finns alla MTGs sportsändningar samlade.

 

Läs en längre intervju med Anders Jensen i Dagens Media nummer 10 som utkommer idag.

Ebba Elfstrand

Ämnen i artikeln:

MTGViasat

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.