Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Lördag19.09.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Rörligt

MTG knyter till sig Fox

Publicerad: 26 Maj 2011, 05:20
Uppdaterad: 6 December 2015, 15:09

MTG har tecknat ett avtal med Twentieth Century Fox. Avtalet gäller samtliga plattformar. "Unikt i Skandinavien", säger vd Manfred Aronsson.


Ämnen i artikeln:

MTG

Avtalet är exklusivt och omfattar rätten till sändningar i både MTG:s tv-kanaler, i Play-tjänsterna och i Viaplay – även i mobilen och digitala surfplattor.

Det gäller från 2012 och fyra år framåt och ger MTG rätt till första visningen av nya Fox-serier, enligt ett pressmeddelande.

MTG får även tillgång till tidigare Fox-produktioner, både filmer och serier och får bli först i Sverige med att visa nya filmer som ”Black Swan” och den senaste Wall Street filmen ”Money never sleeps”.

– Ett avtal av den här typen, med en av de absolut starkaste innehållsleverantörerna i USA, och som sträcker sig över alla plattformar, är unikt i Skandinavien. Vi är stolta över att vara först med det, säger Manfred Aronsson, i pressmeddelandet.

Kristin Djerf

kristin.djerf@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

MTG

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.