Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rörligt

MMS upphandling av ny mätleverantör drar ut på tiden: ”Det är frustrerande”

Publicerad: 16 augusti 2021, 12:44

Foto: Pixabay

Trots tio månader av upphandling har MMS inte lyckats få till ett avtal med en ny leverantör av mättjänster. Men enligt vd:n Magnus Anshelm är man nu i den absoluta slutspurten.


Ämnen i artikeln:

MMS

För tio månader sedan skrev Dagens Opion att MMS stod inför en upphandling av alla tjänster inom mätning av tittande på tv och online-tv. Affären beskrevs som den största MMS gjort.

I mars rapporterade Dagens Media att upphandlingen närmade sig ett avslut, då man hittat ett huvudalternativ bland de elva leverantörer som medverkat i upphandlingen.

Men sedan dess har det varit tyst och när Dagens Media i dag når MMS vd Magnus Anshelm står det klart att affären ännu inte är i hamn.

– Det är frustrerande att vi ännu inte fått in alla detaljer i det kommande avtalet. Det är dock viktigare att få till stånd ett avtal som innefattar allt marknaden behöver än att ”signa” ett visst datum. Uthållighet är en nyckelkompetens i dessa sammanhang.

Förhoppningen är dock att man snart ska komma till ett avslut, säger Magnus Anshelm.

– Vi är nu i den absoluta slutspurten och gör allt vi kan för att så snart som möjligt få till stånd det optimala avtalet för hela branschen till bästa möjliga pris.

Linnéa Kihlström

Chefredaktör och ansvarig utgivare

linnea.kihlstrom@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

MMS

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.

Se fler branschtitlar från Bonnier News