Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rörligt

Miljonpublik för säsongsfinalen av Mandelmanns gård

Publicerad: 3 mars 2017, 13:46
Uppdaterad: 3 mars 2017, 14:47

Säsongsfinalen av Mandelmanns gård lockade storpublik – samtidigt börjar planeringen av säsong två.


Ämnen i artikeln:

TV4

Igårkväll 2 mars sändes säsongsfinalen av Mandelmanns gård i TV4, som följer Gustav och Marie Mandelman som lever självförsörjande på den ekologiska gården Djupadal på Österlen.

Programmet, som sändes kl 21.00, fick en tittarsiffra på 1 032 000, enligt siffror från MMS. Ratingen landade på 9,3 procent och tittartidsandelen på 31,3.

– Det är fantastiskt roligt att se vilket mottagande programmet fått från publiken och att så många har valt att följa Mandelmanns gård under säsongen. Jag tycker själv att Marie och Gustavs livsfilosofi och genuina kärlek till gården, varandra och allt de gör är oemotståndlig, men jag tror också att programmet är en frisk fläkt och andningspaus som varit välbehövlig för många i en tid där mycket annat känns mörkt och hopplöst, säger Frida Olsson, exekutiv producent för Mandelmanns gård, i ett mail till Dagens Media.

I mitten av februari berättade TV4 att det blir en andra säsong av Mandelmans gård.

– Det ska bli väldigt kul att ta över som exekutiv producent för detta fantastiska program. Vi börjar nu att planera säsong två vilket vi ser mycket fram emot, säger Clara Tengbom, exekutiv producent för säsong två.

Amanda Törner

Reporter

amanda.torner@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

TV4

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.

Se fler branschtitlar från Bonnier News