Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Torsdag29.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Rörligt

Miljonpublik för premiären av TV4:s "Syrror"

Publicerad: 20 Oktober 2016, 09:53
Uppdaterad: 20 Oktober 2016, 09:53

"Att få lyfta både starka kvinnliga karaktärer och en yrkesgrupp som förtjänar rampljuset känns coolt", säger TV4-gruppens dramachef Josefine Tengblad.


Ämnen i artikeln:

TV4MMS

I nya TV4-serien "Syrror" får tittarna följa fyra sjuksköterskor när de tillsammans med sina kollegor på sjukhuset tampas med tuffa fall och trassliga privatliv. 

Premiäravsnittet som sändes igårkväll den 19 oktober sågs av 1 037 000 tittare, enligt preliminära siffror från MMS. Ratingen landade på 8,3 procent samt en andel på 27,7 procent i TV4:s huvudmålgrupp alla i åldrarna 15 – 64 år.

– Magiskt roligt! Att göra en sjukhusserie som "Syrror" har varit svårt och samtidigt otroligt kul då sjukhusmiljön är en väldigt spännande och tacksam arena för drama. Att få lyfta både starka kvinnliga karaktärer och en yrkesgrupp som förtjänar rampljuset känns coolt och förhoppningsvis har vi genom "Syrror "lyckats skapa en intressant värld att fortsätta följa, säger Josefine Tengblad, dramachef på C More och TV4-Gruppen, i ett pressmeddelande.

Amanda Törner

Reporter

amanda.torner@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

TV4MMS

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.