Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Fredag30.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Rörligt

Metro Mode gör webb-tv med Sandra Beijer

Publicerad: 19 November 2015, 06:32
Uppdaterad: 15 Mars 2016, 08:35

Metro Mode gör boksamtal med kärlekstema i nya webb-tv-satsningen "Sandra Beijers bokklubb".


Ämnen i artikeln:

Metro Mode

I programmen kommer Metro Modes redaktör Sandra Beijer samtala med olika gäster om böcker med kärlekstema.

Förutom att driva bloggen Niotillfem är hon själv författare till boken "Det handlar om dig" och snart även aktuell med en ny bok. Idén till programmet är hennes egen.

– Jag har själv ett stort litteraturintresse och mina vänner är en stor del av min blogg. Mina läsare har helt enkelt lärt känna dem och jag tyckte det var en rolig idé att kombinera de två grejerna; att ha ett boksamtal med kärleksfokus tillsammans med mina vänner, säger Sandra Beijer i ett pressmeddelande.

I bloggen får Sandra Beijer många läsarfrågor som rör kärlek och skriver även krönikor i dagstidningen Metro med stort känslofokus.

– Jag tror att min bloggvärld är en slags trygg zon för mina läsare. Det är inte pinsamt att fråga om kärlek och andra känslor där, säger Sandra Beijer.

Några av gästerna i programmet blir Nina Åkestam, författare och forskare på Handels, Gustav Broström, bloggare och stillebenfotograf, Pontus de Wolf, klubbarrangör och musiker, Flora Wiström, bloggare och illustratör och Linn Wiberg, bloggare.

Sandra Beijers bokklubb sänds i fyra avsnitt med start den idag 19 november på Metro Modes sajt.

Amanda Törner

Reporter

amanda.torner@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Metro Mode

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.