Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rörligt

Media Markt bakom ny show i TV6

Publicerad: 28 augusti 2017, 08:58
Uppdaterad: 28 augusti 2017, 08:58

Nisse Hallberg och Simone Giertz i Media Markt-programmet "Manick" på TV6. Foto: MTG.

Media Markt står bakom nya programmet ”Manick” i TV6.


Ämnen i artikeln:

Media MarktMTGMastiff

”Manick” har premiär på TV6 måndag 11 september. Med fokus på prylar ska komikern Nisse Hallberg och Youtube-stjärnan Simone Giertz utmana varandra i olika teknikrelaterade dueller.

MTG beskriver programmets innehåll i ett pressmeddelande: Duon ”testar galna idéer - exempelvis om det går att återskapa NASA:s klassiska astronautprov med hjälp av en grävmaskin eller vad som händer om du gjuter in mobilen i gelé?”.

– Vi ville hitta ett nytt sätt att uttrycka vår passion för hemelektronik och i en dialog med Mastiff och MTG tog vi fram ett nytt och spännande koncept som ligger helt i linje med Media Markts varumärkesstrategi. Många av experimenten i programmet kanske inte ska provas hemma på egen hand, men förhoppningsvis kan de galna upptågen öppna upp tittarens ögon för hemelektronikens oändliga möjligheter, säger Mia Lund Hanusek, marknadsdirektör på Media Markt, i pressmeddelandet.

Madeleine Nilsson

Redaktör

madeleine@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Media MarktMTGMastiff

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.