Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Måndag26.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Rörligt

"Med riktiga människor får man riktiga känslor"

Publicerad: 27 September 2013, 08:31
Uppdaterad: 6 December 2015, 13:33

Paradise Hotels nya programledare Malin Gramer om tv-hösten och hennes roligaste minne från rutan.


Ämnen i artikeln:

Kanal 5TV3

Vad tycker du har varit bäst på tv i år?

– Gud vad svårt. Jag är ju en sucker för serier så Vampire diaries och True blood har jag tittat mycket på. Gud vad jag känner mig tonårsaktig nu, men de serierna vill jag inte missa. Sen gillar jag underhållning, jag gillar att titta på Let's dance, men jag styr inte mitt liv efter tv:n direkt.

Vad tror du att vi får se mer av i tv framöver?

– Det är mycket reality, mycket med riktiga människor. Jag tror att folk i stugorna tycker att det är kul med till exempel Ullared eller Böda camping för att man kanske känner någon som är där, eller så är det igenkänningsfaktorn som lockar. Folk är roliga och inte så uppstyrda. Programledare kan ju vara rätt anala, men med riktiga människor får man riktiga känslor. På det sättet är det spännande. Nu när jag ska göra Paradise hotel känns det jättekul att det är riktiga människor. Man vet aldrig vad som händer.

Vad är ditt roligaste tv-minne?

– Herregud, jag har verkligen råkat ut för annorlunda och konstiga saker i Fråga Olle. En av mina tidiga grejer var när en strippa skulle göra en bananshow. Jag hade inte koll på vad som skulle hända och helt plötslig sätter hon sig grensle över mig med bananen, som jag ska äta, i muffen och trycker ner mitt huvud. Det var bisarrt, jag sitter där, kameran rullar och jag försöker fokusera på att det ska bli bra tv. En annan konstig grej var när jag träffade en kille i L.A som höll på med ballbatting och fick sparka honom på hans pungkulor. Jag saftade på rätt bra, men det gjorde så ont i hela kroppen att behöva göra det. Det kommer jag nog aldrig glömma.

Ylva Larsson

ylva.larsson@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Kanal 5TV3

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.