Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Torsdag29.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Rörligt

Mastiff-chefen rasande – fick för dåliga programformat

Publicerad: 16 Mars 2012, 12:38
Uppdaterad: 6 December 2015, 14:29

Missnöjd över att Jarowskij – och inte Mastiff – tilldelats de mest attraktiva programformaten i moderbolaget Zodiaks katalog brast det plötsligt för Mastiff-toppen Cem Yeter.


"Är asförbannad. Nu har Zodiak-formaten delats upp mellan Mastiff och Jarowskij. Helt sinnes. Jag har närt en orm vid min barm".

Mastiffs vice vd Cem Yeter skrädde inte orden när han i dag fick ett utbrott på Twitter över hur tv-produktionskoncernen Zodiaks nya programformat delats upp mellan dotterbolagen Mastiff och Jarowskij.

"Förödmjukelsen när vi i uppdelningen FICK en dokumentärserie som inte ens är med som ett format i katalogen. För 2 år sedan så lottades formaten ut. Då vann vi Så mycket bättre. Längtar tillbaka till den tiden. En tombola hade gjort ett bättre jobb", skriver han vidare.

När dagensmedia.se når Cem Yeter tonar han ner utbrottet.

– Det bara på skoj. Det ligger ingenting i det där, säger han.

Det såg inte ut som att det var på skoj?

– Hade det varit allvar hade jag inte skrivit det på Twitter.

När Kristoffer Graci, utvecklingschef och vice vd på Jarowskij, får höra om Cem Yeters utbrott på Twitter skrattar han.

– Oj, är han arg? Jag följer inte honom på Twitter så jag har inte sett det. Jag hade inte en aning om att han är arg, men jag är i alla fall nöjd med uppdelningen.

Kristoffer Graci berättar att Zodiaks nya programformat länge delats upp mellan Jarowskij och Mastiff. Att flytta några produktioner ska inte heller vara aktuellt.

– Det här är en intern och helt naturlig process. Antagligen är det här ett skämt men jag får ringa och kolla med Cem.

Dante Thomsen

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.