Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Måndag21.09.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Rörligt

Marcus Birro: "Grattis TV3!"

Publicerad: 25 Januari 2011, 07:43
Uppdaterad: 6 December 2015, 15:24

Marcus Birro blåstes av TV3. Nu kommenterar han händelsen.


Ämnen i artikeln:

Marcus BirroMTGMTG TVMax LagerbäckTV3

Diskussionerna om Marcus Birros uppmärksammade krönika om flickan i rullstolen fick under gårdagen en minst sagt oväntad vändning.

Som dagensmedia.se kunde avslöja hade poeten hamnat mitt i ett dolda kameran-inslag i programserien ”Varning för barn”, som ska sändas i TV3 i vår.

Dagensmedia.se har utan framgång sökt Marcus Birro. Nu kommenterar han händelsen i den kristna tidningen Dagen.

- Jag vill gratulera TV3 till att ha lurat mig att tro att en liten flicka i rullstol var ute efter att lura mig. Jag blev totalt blåst. Vilket är en komplimang till flickan och produktionen antar jag. Jag förstår att alla kommer garva åt poetjäveln som blir lurad av TV3, säger han till tidningen och fortsätter:

– Det bjuder jag på. Jag tror också att alla riktiga tiggare i rullstol eller direkt på golvet i tunnelbanan också kommer skratta gott när den här skiten sänds i tv ... Grattis till TV3 alltså.

Enligt MTG TV:s presschef Max Lagerbäck ska dock händelsen inte vara med i programmet, som har premiär vecka nio.

– Med tanke på att det aldrig blev någon reaktion från Marcus Birro ska vi inte använda klippet i serien, säger Max Lagerbäck.

Martin Schori

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.