Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera
SökRörligt

Marabou gör kontaktannonser till TV4

Publicerad: 7 Maj 2015, 08:04
Uppdaterad: 6 December 2015, 12:02

Marabou och Forsman & Bodenfors söker medverkande till TV4:s nya program "Tv-soffan".


Ämnen i artikeln:

Marabou

Som Dagens Media tidigare berättat ska TV4 göra en version av det brittiska programmet "Gogglebox", som filmar tv-tittare när de följer olika tv-program.

Programmet, "Tv-soffan", har premiär på TV4 i höst och nu är det dags att söka deltagare. Det har sponsorn Marabou tagit fasta på i sin nya reklamkampanj.

Marabou och reklambyrån Forsman & Bodenfors har tagit fram filmer i form av kontaktannonser där några av deltagarna i programmet presenteras, och söker sällskap i tv-soffan.

Syftet är att driva tittare och deltagare till programmet.

– Såvitt jag vet är det första gången en sponsor är med och hjälper till med deltagare till ett program på det här sättet, säger Annika Lindholm, nordisk mediechef på Marabous ägare Mondelez, till Dagens Media.

– Vi vill ständigt hitta nya sätt att kommunicera med målgruppen och skapa verkligt engagemang.

För Marabou innebär "Tv-soffan" en möjlighet att förstärka kommunikationsbudskapet "Sprid lite mmm..." som varumärket lanserade förra året.

– Vi har sett potential att förstärka Marabous varumärke kring soffmyset, och tog därför kontakt med TV4 som är starka på det, säger Annika Lindholm.

– Vi vill sprida "mmm" på riktigt och det här är ett sätt att göra det.

Marabou sponsrar "Tv-soffan" på samtliga plattformar och kommer även att använda sponsorskapet i egna kanaler och i kampanjer i butik.

Den första reklamfilmen, som presenterar tv-tittaren Lars, har premiär i TV4 på söndag och finns även att se på Marabous Youtubekanal.

Forsman & Bodenfors är reklambyrå och Borg & Lundell hjälper till med pr-aktiveringen. Vizeum är mediebyrå.

"Tv-soffan" har premiär i augusti.

LÄS MER:

Kristin Djerf

kristin.djerf@dagensmedia.se


Ämnen i artikeln:

Marabou

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev