Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rörligt

Malin Willers blir TV4:s nya kommunikationschef

Publicerad: 31 maj 2018, 09:41
Uppdaterad: 31 maj 2018, 09:59

Foto: Press

Den mångåriga TV4-medarbetaren tar klivet upp till kommunikationschef för TV4 och C More.


Ämnen i artikeln:

TV4C More

Malin Willers blir ny kommunikationschef för både TV4 och C More, och tar därmed över Jennifer McShanes roll som lämnar för att bli generalsekreterare för organisationen Min stora dag.

– Efter många års arbete med stort fokus på kommunikation i olika former ska det bli oerhört spännande att få använda min erfarenhet i en bredare roll. Användarna står som alltid i centrum. Hur vi på olika sätt når dem och på bästa sätt tar hand om det engagemang vi skapar är en sporre och rolig utmaning varje dag, säger Malin Willers, i ett pressmeddelande.

Malin Willers har arbetat på TV4 sedan 2006, först på pressavdelningen och sedan 2013 som chef för kund- och tittarservice. Sedan förra året har hon arbetat som tf presschef för Bonnier Broadcasting, TV4 och C More parallelt med rollen som chef för tittarservice. Innan åren på TV4 har Malin Willers arbetat inom produktionsbolagsbranschen.

- Malin Willers är som klippt och skuren för den här rollen! Efter tolv år på TV4, bland annat som tf presschef, chef för Kund- och tittarservice och pr-ansvarig för några av TV4:s största format, känner hon verksamheten väl och vet vad som engagerar våra användare. Malin är både en kompetent kommunikatör och en uppskattad chef, vilket säkerställer en fortsatt hög ambition och kvalitet i TV4:s och C Mores kommunikationsarbete. Jag ser fram emot att arbeta med Malin och vill också tacka Jennifer McShane för hennes fantastiska arbete, säger kommunikations- och HR-direktör Åsa Barsness, i ett pressmeddelande.

Malin Willers tillträder sin nya tjänst den 11 september.

Hanna Frick

Reporter

hanna.frick@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

TV4C More

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.