Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

onsdag12.05.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Rörligt

Malin Häger fixar TV4:s sammanslagning

Publicerad: 20 december 2012, 05:31
Uppdaterad: 6 december 2015, 14:00

TV4:s två säljorganisationer blir en när TV4 Sverige flyttas över till TV4 AB. Malin Häger blir ansvarig för att leda arbetet och får därmed titeln ”change manager”.


Ämnen i artikeln:

TV4

Som dagensmedia.se tidigare har berättat så har det lokala säljet hittills legat under bolaget TV4 Sverige, vilket delvis är ett resultat av att TV4 tidigare tagit över en rad lokala tv-stationer.

Men syftet med att slå ihop organisationerna, samt dotterbolaget Enterprize, under en gemensam ledning är att öka konkurrenskraften och bli bättre på att möta kundernas behov.

Samtidigt utökas säljet med den nya avdelningen Business Intelligence, som ska "utveckla insiktsverksamheten, vara en stödfunktion till säljkåren och ansvara för så kallade samriskaffärer".

Spindeln i nätet blir alltså den administrativa chefen Malin Häger.

– Vi skapar på det här viset det starkaste erbjudandet något mediehus kan erbjuda. Vi ska nu kunna lösa alla former av frågor på ett enklare sätt. Och på sikt leder det till ännu bättre affärer, som i sin tur leder till att kunder återvänder i ännu högre utsträckning, till exempel. Vi ska addera ännu mer effekt, kort sagt, säger hon i ett internmeddelande på TV4.

Madeleine Nilsson

Redaktör

madeleine@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

TV4

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.