Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Torsdag01.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Rörligt

Malin Gramers jackpott – varannan krona vinst

Publicerad: 18 December 2015, 06:00
Uppdaterad: 17 December 2015, 15:44

Paradise Hotel-programledaren Malin Gramer drog in 1,7 miljoner kronor.


Malin Gramer är kanske mest känd som programledare för TV3:s ”Paradise Hotel”. Hon har även synts i program som ”Talang” och ”Jagad av Hundar”.

Malin Gramers egna bolags färska bokslut, som gäller det brutna räkenskapsåret 2014/2015, visar att affärerna går bra.

Den totala omsättningen landade på 1,7 miljoner kronor, och verksamheten levererade ett rörelseresultat på 836 000 kronor. Det betyder att nära varannan intjänad krona blev till vinst. Detta efter att personalkostnader för bolagets enda anställda på 722 000 kronor dragits av.

Det goda resultatet gjorde att Malin Gramer också kunde kosta på sig en utdelning på 310 000 kronor.

Både intäkter och resultat för Malin Gramers bolag föll dock jämfört med föregående år. Då låg omsättningen på 2,4 miljoner kronor och rörelseresultatet skrevs till 1,3 miljoner kronor.

Malin Gramer har tidigare berättat att hon som barn drömde om att bli skådespelare. Tankarna på en karriär som programledare föddes efter att hon gått på mediegymnasium.

– Jag vet att jag ville jobba på MTV då. Efter plugget gjorde jag en audition för "Lyckochansen" på TV3. Jag fick jobbet och flyttade till Holland i 1,5 år där de spelade in. Därefter sökte jag jobb som programledare på "Lattjo Lajban". Att göra barnprogram var typ det coolaste jag visste just då. Jag fick även det och sedan dess har det rullat på, sade Malin Gramer i en intervju med Dagens Media.

Erik Wisterberg

erik@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.