Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Lördag17.04.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Rörligt

Magplask för TV3:s "Kändishoppet"

Publicerad: 20 Augusti 2013, 06:58
Uppdaterad: 6 December 2015, 13:37

UPPDATERAD. Säsongspremiären av TV3:s storsatsning "Kändishoppet" lyckades inte stå upp mot "Idol". Dagens Media har tittarsiffrorna.


Ämnen i artikeln:

MTG TVTV3

I "Kändishoppet" medverkar bland andra Lulu Carter, Jessica Folcker och Willy Björkman, känd från "Bygglov".

Ensemblen lyckades dock inte med konststycket att lyfta säsongspremiären av programmet, som sändes av TV3 i går klockan 20.00.

Istället blev det ett magplask för "Kändishoppet", som gick upp mot "Idols" comeback i TV4.

Enligt preliminära siffror sågs programmet av totalt 276 000 tittare, vilket kan jämföras med drygt 1,2 miljoner tittare för "Idol".

Det är också sämre än förra säsongspremiären, som sändes den 12 mars och som sågs av 460 000 tittare. Det är även sämre än vårens sista avsnitt som sändes den 9 april och sågs av 386 000 tittare.

– Det är klart att vi hade hoppats på fler tittare, men "Idol" är jätteufft motstånd och folk är nyfikna när de haft uppehåll. Men men, det finns mycket humor och spänning i Kändishoppet, vi hoppas att vi tar oss under säsongen. Och vi hoppas såklart på Hollywoodfruarna i kväll, säger Martin Akander, tf programchef på MTG TV.

Ylva Larsson

ylva.larsson@dagensmedia.se

Dante Thomsen

Ämnen i artikeln:

MTG TVTV3

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.