Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Måndag12.04.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Rörligt

Magine till Tyskland

Publicerad: 5 Augusti 2013, 05:40
Uppdaterad: 6 December 2015, 13:39

Svenska digital-tv-bolaget Magine fortsätter växa utomlands. Efter Spanien står Tyskland på tur.


Ämnen i artikeln:

Magine

I förra veckan offentliggjordes Magines avtal med tyska tv-bolaget RTL. Inom kort får de tyska kunderna tillgång till Magines betaversion.

Magines vd Mattias Hjelmstedt säger i ett pressmeddelande att lanseringen på den tyska marknaden är en viktig milstolpe för bolaget.

– Efter lanseringen i Sverige och lanseringen av beta-versionen i Spanien, är vi nu tillgängliga på den största europeiska marknaden. På bara sex månader har vi lanserat oss i tre viktiga länder. Vi är övertygade om att tyska tittare kommer att bli förtjusta i Magine eftersom vi erbjuder dem ett nytt, smartare och enklare sätt att titta på tv.

Magine kan beskrivas som en kombination av live-tv och on-demand. I det svenska utbudet ingår i dag 38 kanaler, varav 32 med play-funktion.

Bakom Magine står för utom vd:n Mattias Hjelmstedt av bland andra Medialabs grundare Erik Wikström och Boxergrundaren Michael Werner. 

Helen Preutz

Ämnen i artikeln:

Magine

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.