Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Måndag23.11.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Rörligt

Lyft för Kockarnas kamp i TV4

Publicerad: 23 September 2014, 08:05
Uppdaterad: 6 December 2015, 12:28

Säsongspremiären av "Kockarnas kamp" i TV4 lockade fler tittare än förra året.


Ämnen i artikeln:

TV4

I går klockan 20.00 var det premiär för "Kockarnas kamp", där kända svenska kockar ställs mot varandra i en rad tävlingar på Österlen. Programmet, som är inne på tredje säsongen, sågs av totalt 735 000 tittare, enligt preliminära siffror från MMS. Ratingen i TV4:s huvudmålgrupp 12-59 år var 6,5 procent och andelen 22,5 procent.

Förra året sågs säsongspremiären av "Kockarnas kamp" av 560 000 tittare.

– Vi är såklart jätteglada över premiären och över att vi har drygt 150 000 fler tittare i år. Vi hoppas att ännu fler ska hitta till programmet för vi har en spännande och stark säsong framför oss, säger Helena Hanberger, exekutiv producent för programmet, till Dagens Media.

Tittarna har inte tröttnat på matlagningsprogram?

– Nej, det hoppas vi att de inte har. Det här är ett otroligt starkt format. Vi har ett otroligt skönt gäng med kockar den här säsongen, och det är både humor och gravallvar i tävlingarna. Tävlingarna har vi jobbat mycket på, vi har spetsat till dem ännu mer.

"Kockarnas kamp" leds av Pär Lernström och produceras av Meter television.

Ylva Larsson

ylva.larsson@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

TV4

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.