Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Måndag23.11.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Rörligt

Lithells lanserar ny produktlinje

Publicerad: 21 Maj 2010, 07:00
Uppdaterad: 6 December 2015, 15:50

Lithells lanserar det sydamerikanska grillkonceptet asado i Sverige. Se filmen på Dagensmedia.se.


Asado är ett sätt att grilla som som härstammar från Sydamerika, där hela måltiden grillas över öppen eld. För de sydamerikanska cowboys som vallar djurhjordar på Pampas har asado i generationer varit det naturliga sättet att tillaga mat. Reklambyrån Goss väljer att introducera asado i Sverige genom en liten flicka som tillsammans med sin pappa monterar ner alla galler i omgivningen för att göra en enorm grillbädd i trädgården.

– Vi vill visa på lekfullheten och lättheten i det här sättet att laga mat. Vi valde att lyfta fram den här lilla flickan, inte bara för att visa att asado är lätt, utan också för att det är rätt uttjatat med gamla gubbar vi grillen, säger Stig Lundstedt, vd för Goss.

Filmen, som är producerad av Hobbyfilm och regisserad av Oskar Bård, ska synas primärt i TV4. Mediebyrå är Mindshare.

På kampanjsajten, som är kopplad till Facebook, är det också möjligt att ladda upp en bild på sin egen asado för att visa vänner och bekanta vad man åstadkommit.

– En Iphone-applikation har också tagits fram så att det blir ännu lättare att lägga upp sin asado på nätet, säger Stig Lundstedt.

 

<object width="560" height="340"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/jPxWl_UmmeM&hl=sv_SE&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/jPxWl_UmmeM&hl=sv_SE&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="560" height="340"></embed></object>

Arbetsgrupp Goss

AD: Mattias Frendberg, Gunnar Skarland, Jan Eneroth och Mimmi Andersson Copy: Michael Schultz, Ulrika Good och Elisabeth Berlander Projektledare: Stig Lundstedt, Fredrik Toreskog, Johan Good, Monica N Persson och Lena Kling Produktionsledare: Anna Troglin Formgivare webb: Louise Christiansson Digital director: Robert German Original: Lena Björklund-Henriksson och Elin Andreasson

 

Henrik Widell

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.