Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Lördag29.02.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Rörligt

Let's Dance över 2 miljoner

Publicerad: 12 Maj 2014, 06:48
Uppdaterad: 6 December 2015, 12:38

Fredagens säsongsfinal av "Let's Dance" sågs av drygt 2 miljoner personer.


Ämnen i artikeln:

TvTV4

2 025 000 personer bänkade sig framför tv:n på fredagskvällen, för att se säsongsfinalen av "Let's Dance", enligt preliminära siffror från MMS.

Därmed lockade finalen, där Benjamin Wahlgren slog TV4-profilen Steffo Törnquist, fler tittare än årets premiärprogram, som sågs av 1,9 miljoner tittare.

Förra året såg 1,8 personer finalprogrammet.

Fredagens final hade en rating på 17,3 procent i TV4:s målgrupp 15-59 år. Tittartidsandelen var 59,2 i samma målgrupp.

– Det är fantastiskt roligt att vi har haft en så trogen publik under hela säsongen. Bortsett från påskhelgen så har vi haft runt 1,7 miljoner tittare varje avsnitt. Nu känns det extra bra att få avsluta med flaggan i topp och över två miljoner, säger Anders Edholm, pressansvarig för "Let's Dance" på TV4.

– Det har också varit en otroligt händelserik säsong med väldigt mycket uppmärksamhet i press och sociala medier. Nu är det bara att ladda om för tioårsjubileum nästa år då vi satsar på att göra en ännu bättre säsong, även om denna blir svårslagen.

Kristin Djerf

kristin.djerf@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

TvTV4

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.