torsdag2 februari

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Rörligt

Leslie Marsden går till SF Media

Publicerad: 10 november 2017, 10:55
Uppdaterad: 15 november 2017, 12:45

Leslie Marsden blir ny försäljningschef på SF Media. "Jag ser det som en stor utmaning", säger han till Dagens Media.

Ämnen i artikeln:

SF Media

HF

Hanna Frick

hanna.frick@dagensmedia.se


Leslie Marsden har utsätts till ny försäljningschef för SF Media. Med anvaret för all medieförsäljning får han uppdraget att utveckla försäljningen mot fler annonsörer och partners. Leslie Marsden har tidigare bland annat arbetat på Citypaketet och Riksmedia. Senast kommer han från en tjänst som försäljningschef på Danads.

Hur ser du på ditt nya uppdrag?

– Jag ser det som en stor utmaning, det går väldigt bra för bio och det har gjort det under en period men jag förstår att det finns saker som man vill fortsätta utveckla. Att få göra det med alla duktig medarbetare som redan finns på plats är otroligt roligt, säger Leslie Marsden till Dagens Media och fortsätter:

– Bio har en tydlig position i hela medievärlden och är fortfarande en av få platser där människor gladeligen tittar på reklam, där den inte är påträngande och där det är lätt att förmedla sitt budskap.

Vad ser du som de största utmaningarna?

– Jag har inte börjat än men utfrån den information jag har fått så handlar det om att bli en ännu viktigare del i annonsörers mediemix, ta en större position och utöka antalet annonsörer.

Ted Johansson, vd SF Media, om rekryteringen:

– Leslie har många spännande uppdrag bakom sig och vi behöver hans bevisade erfarenhet för att driva säljorganisationen nu när vi växer kraftigt.  Vi vill bli en viktigare del av våra annonsörers väg till sina kunder och för att lyckas med det behövs lika delar förståelse för annonsörernas affär och deras kunder tillsammans med god kreativitet och affärsmannaskap. Leslie är den personen som tillsammans med vår säljkår kommer kunna göra skillnaden för bolaget och våra kunder, vi är verkligen glada att få honom ombord, säger han, i ett pressmeddelande.

Leslie Marsden påbörjar sin nya tjänst i början av december.

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev