Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Fredag23.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Rörligt

Lena Glaser blir programdirektör

Publicerad: 11 Oktober 2012, 13:19
Uppdaterad: 6 December 2015, 14:08

SVT:s webbchef Lena Glaser får en ny roll som programdirektör för SVT:s interaktiva utbud.


Utbudet i de digitala plattformarna har tagit en allt större plats i SVT:s verksamhet.

Därför inrättas tjänsten som programdirektör för SVT:s interaktiva utbud och interaktiva plattformar.

Lena Glasers uppgift blir att "arbeta med strategier för det interaktiva utbudet och en vidareutveckling av beställarprocessen", skriver SVT i ett internt meddelande.

– Vi behöver kunna skala upp vår interaktiva verksamhet, vi behöver släppa in andra kreativa röster, vi behöver öka kunnandet i hela företaget och vi behöver integrera beställningar och produktion av interaktiva tjänster och program i hela organisationen, säger SVT:s vd Eva Hamilton i interinformationen.

Lena Glaser är divisionschef för SVTi sedan 2002. Hon tillträder sin nya tjänst vid årsskiftet. började på SVT 2001 och kom till SVT 2001 och har varit divisionschef för SVTi sedan september 2002.

– Det ska bli roligt att fokusera på strategiarbetet och vidareutveckla beställarprocessen för det interaktiva utbudet. Samtidigt är det tråkigt att inte längre vara chef för SVTi, en organisation som har utvecklat fantastiska saker under många år, säger Lena Glaser i meddelandet.

Dagensmedia.se har sökt Lena Glaser.

Kristin Djerf

kristin.djerf@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.