Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Tisdag20.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Rörligt

Lämnar Meter för Discovery

Publicerad: 25 Mars 2019, 12:36

Producenten Maria Eriksson lämnar produktionsbolaget för att bli exekutiv producent på Discovery.


Ämnen i artikeln:

Discovery NetworksDiscoveryMeterEx on the beach

Maria Eriksson är en av personerna bakom Dplays serie ”Ex on the beach” då hon arbetat som producent för Meters räkning. 

Maria Eriksson har valt att lämna produktionsbolaget för att istället bli exekutiv producent på Discovery Networks. 

– Jag har jobbat med Kanal 5 och Dplay under en längre tid genom ”Ex on the beach” och det känns superkul att nu bli en del av Discoverys fantastiska programavdelning. Jag kommer till ett bolag som är känt för att vara bäst på lokal underhållning och ser verkligen fram emot att få vara med och utveckla innehållsdelen, säger Maria Eriksson i ett pressmeddelande. 

Tidigare har hon även producerat SVT:s ”Stjärnorna på slottet”. 

– Maria har en fantastisk känsla för storytelling och en unik förmåga att omsätta vision till program som tittarna älskar. Vi är enormt glada att Maria vill fortsätta arbeta tillsammans med oss på Discovery, nu som kollega på beställarsidan och som exekutiv producent i vårt team, säger programchef Lena Strandner på Discovery Networks Sweden, i ett pressmeddelande. 

Hanna Frick

Reporter

hanna.frick@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.