Kung Fury regissören gör Asus reklamfilm

2016-03-18 12:26  

David Sandberg, regissören för kortfilmen Kung Fury är med och marknadsför smartphonen ZenFoneZoom tillsammans med Razorfish Hong Kong.

I filmen ser tittarna honom när han rider på en T-rex på gatorna i Stockholm, får huvudet uppblåst som en ballong, slåss mot ninjas och zoomar sig ett varv runt jorden.

– Asus gav mig en tomt papper att arbeta med. Det är ovanligt för en kund att vara så öppen och det uppskattar jag verkligen. Jag är säker på att slutresultatet visar hur roligt vi hade när vi jobbade med projektet, säger David Sandberg till Adweek.

Totalt sett är det en kollektion av sketcher som går i Sandbergs tecken.

– När David sa ja till att arbeta med oss visste vi att vi hade den perfekta regissören för att visa upp krafterna i Asus ZenFone Zoom. David producerade arbetet i Stockholm och tog med vår klient hela vägen från Taiwan, säger Christian Teniswood, kreativ direktör på Razorfish i Hong Kong.

Johanna Holmgren

Kommentarer

Välkommen att säga din mening på Dagens Media.

Principen för våra regler är enkel: visa respekt för de personer vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras efter publiceringen av Dagens Media eller av oss anlitad personal.

  Kommentarer

Läs även

Åsikter & debatt