Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rörligt

Kristallenrekord för Kanal 5

Publicerad: 5 september 2012, 07:03
Uppdaterad: 6 december 2015, 14:12

Kanal 5 kammade hem inte mindre än fem kristaller vid gårdagens Kristallen-gala. Det är nytt rekord för kanalen. Kanalens presschef, Dan Panas, ger en euforisk vinnarintervju.

Ämnen i artikeln:

Kanal 5

HW

Henrik Widell


Gårdagen var en praktfull festkväll för Kanal 5. Inte nog med att de arrangerade Kristallen-galan, de tog också hem näst flest priser, slagna bara av SVT.

– Vi har aldrig fått så här många priser under en och samma gala tidigare. Det är ren eufori. Jag har bara sovit två timmar i natt men det var inte jobbigt alls att gå till jobbet i morse. Jag kommer gå på true bliss resten av dagen, säger Dan Panas.

SVT vann åtta kristaller, TV4 bara en och MTG fick gå tomhänta från galan.

– Vi jämför inte så, vi räknar bara lyckokickarna. Den här framgången är en så fantastisk bekräftelse på det lagarbete som ligger bakom. Det är så mycket passion och engagemang som ligger bakom, inte minst på produktionsbolagssidan.

Kanal 5 vann i kategorin "Årets humorprogram" med programmet "Partaj", i "Årets fakta- och aktualitetsprogram" med "Betner Direkt".

Programledarduon Filip och Fredrik vann i kategorierna "Årets manliga programledare" och "Årets realityprogram" och "Årets program" för programmet "Får vi följa med?"

Hur viktiga är Filip och Fredrik för Kanal 5?

– De är förstås jätteviktiga, precis som alla andra som varit delaktiga i programmen. Det här är superhäftigt, kollektivets seger, men visst är de oerhört viktiga, som alla våra programprofiler.

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev